Terrasplanken montage materiaal

Terrasplanken montage materiaal 

Kunststof terrasplanken montage materiaal vallen ook de montage-clips die worden gebruikt voor het onzichtbaar vastzetten van de terrasplanken. De clips worden in de gleuf van de plank geschoven,en schroeft deze vast op de onderbalk met RVS schroefjes van 4 x 20 mm. Govaplast connectclips zorgen voor een onzichtbare montage, wat de uitstraling van het terras natuurlijk bevorderd.

Smit-ecodesign logo
Gova-connect
Gova-startclip

Gova-connect

Gova-start-connect

Gova-Fix verbindingsplaat

De Gova-fix verbindingsplaat word gebruikt voor het koppellen van de constructiebalken en de Govadeck planken wanneer deze een afmeting nodig hebben van 3.60 cm of meer.

Gova-schroeven
Gova-fix verbindingsplaat

Gova-screw RVS

Gova-Fix

Gova-Lift systeem

Het Gova-lift systeem word gebruikt wanneer er hoogte’s moeten worden opgevuld variërend van 3 tot 19 cm. deze dienen te worden geplaatst om de 35 cm.

Gova-Lift

Gova-Pad

 

Govadeck materiaal prijs

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten of wilt u een offerte, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo