Kunststof ronde palen

Kunststof ronde palen

Kunststof ronde palen zijn gemaakt van gerecycleerd kunststof materiaal van hoge kwaliteit.Gerecycled kunststof heeft een degelijke uitstraling en is gebruiksvriendelijk. Na plaatsing is er geen onderhoud meer nodig. De Govaplast kunststof ronde palen zijn slijtvast, weerbestendig en niet vatbaar voor schimmels en insecten.

Smit-ecodesign logo

Bewerkbaarheid

De bewerkenbaarheid van gerecycled kunststof is vergelijkbaar met het bewerken van houten producten. Het product kan geschroefd, bespijkert, gezaagd en geschaafd worden. Gerecyclede kunststof ronde palen rotten niet, zijn slagvast en flexibel. Kunststof is een milieuvriendelijke oplossing en 100% recycleerbaar. Verven is niet nodig en het materiaal kent geen splintering of knoestvorming. Het gerecyclede kunststof geeft geen giftige stoffen af aan het milieu.

Homogene kleur, Generfd en licht glanzend

De grondstoffen worden gemalen en daarna gemengd en onder een hoge temperatuur samengesmolten. Het materiaal wordt bij de productie in de massa ingekleurd, hierdoor krijgen alle gerecyclede kunststof palen een homogene kleur. De afwerking van het materiaal zorgt voor een generfde en licht glanzende structuur. De kunststof ronde palen misstaan niet in het straatbeeld, ze kunnen worden gebruikt als afscheiding van bijvoorbeeld tuinen, parken, wegen en parkeerplaatsen. Groot voordeel is dat de kunstoffen ronde palen op geen enkele wijze te vernielen zijn. Ze zijn 100% hufterproof.

Let op !!!

Kunststof is niet voor alle constructies geschikt. Het is minder “stijf” als bijvoorbeeld hout. Vooral bij grote overspanningen of wanneer u de hoogte in moet, dient u rekening te houden met de materiaaleigenschappen van het kunststof.

Kleuren Govaplast

Ronde palen

Tekens

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo