Kunststof picknicktafels Lyon

Kunststof picknicktafels Lyon      

Kunststof picknicktafels Lyon zijn gemaakt van duurzame materialen in een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces. De Govadeck kunststof picknicktafels Lyon zijn, in tegenstelling tot veel houten modellen, niet geïmpregneerd en geven derhalve geen giftige stoffen af aan de omgeving. Niet alleen zijn de producten milieuvriendelijk, ze zijn tevens onderhoudsvrij, wat betekent dat ze niet geschilderd of gebeitst moeten worden. De verschillende modellen bestaan uit planken gemaakt van recycled kunststof, deze hebben een generfde en licht glanzende structuur.

 Locatie

De luxe uitstraling van de kunststof picknicktafels maakt ze geschikt voor elke locatie. De producten zijn geschikt voor de strakke vormgeving van een modern plein, maar passen ook naadloos in de natuurlijke omgeving van bossen, parken en campings.

Straat- en parkmeubiliar:

  • Rot niet.
  • Graffiti is makkelijk te verwijderen.
  • Onderhoudsvrij.
  • In de massa gekleurd.
  • Sterk in alle weersomstandigheden.
  • Het duurzame alternatief voor hout en beton.
 

Picknicktafels Lyon

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten of wilt u een offerte, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo