Govadeck terrasplanken

Axel Martin, Borgloon (B) – Jul – Terrace with grey decking boards made of recycled plastic –


Er zijn heel wat redenen om voor kunststof terrasplanken te kiezen. De Govadeck®-planken, die 100% worden gemaakt uit gerecycleerd materiaal, kunnen uitpakken met heel wat voordelen. Zo zijn de planken duurzaam en vergen ze geen onderhoud. Nog niet overtuigd?

Dan trekken volgende troeven je vast wel over de streep. Kunststof terrasplanken combineren immers de voordelen van diverse materialen.

Antislip

Veiligheid staat altijd voorop. Zowel op het terras als aan de waterkant verminderen onze antislipplanken de kans op uitschuivers aanzienlijk. Elke Govadeck®terrasplank heeft twee zijden: de classic look en de smooth look. Die kunnen alle twee gebruikt worden aan de waterkant aangezien ze even antislip zijn.

Een onderhoudsvrij terras

We genieten met z’n allen met volle teugen van ons terras, maar de jaarlijkse onderhoudsbeurt, daar wordt niemand vrolijk van. De Govadeck®-planken passen daar echter een mouw aan. Na het aanleggen van je Govadeck® terras hoef je het terras niet te behandelen met beschermingsproducten. Sterker nog, vlekken maken helemaal geen schijn van kans! Je kan dus met een gerust hart een barbecue of tuinfeestje organiseren. Wordt er hier en daar toch wat gemorst? Dan hoef je je geen zorgen te maken, alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon als met een beetje water. Eén keer per jaar kun jede hogedrukreiniger bovenhalen om de ganse oppervlakte schoon te maken.

Splinter- en rotvrij + weerbestendig

Govadeck®-terrasplanken vormen het uitgelezen alternatief voor steigerhout of vlonderplanken. De planken gedijen goed in eender welke omgeving: op het terras, rond zwembaden maar ook aan de waterkant. Aangezien ze voor 100% uit gerecycleerd materiaal bestaan en er dus geen hout aan de productie te pas komt, zijn de planken weerbestendig en kunnen ze nooit rotten. Zo is je terras een lust en nooit een last.

Oh ja, ook van splinters is geen sprake, zodat je zorgeloos op je blote voeten het terras op kunt!

Prachtige karakteristieke look

Last but not least is de knappe look zeker het vermelden waard. We haalden eerder al aan dat elke plank twee zijden heeft. De smooth look zorgt voor een strak geheel, terwijl de classic look klassiek tijdloos is. Daarnaast heb je de keuze uit zes hedendaagse kleuren. Zo stem je het terras moeiteloos af op de rest van je woning.