Kunststof Picknicktafels Oslo

Kunststof picknicktafels Oslo                    

Kunststof picknicktafels Oslo zijn gemaakt van duurzame materialen in een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces. De Govaplast kunststof picknicktafels Oslo zijn, in tegenstelling tot veel houten modellen, niet geïmpregneerd en geven derhalve geen giftige stoffen af aan de omgeving. Niet alleen zijn de producten milieuvriendelijk, ze zijn tevens onderhoudsvrij, wat betekent dat ze niet geschilderd of gebeitst moeten worden. De verschillende modellen bestaan uit planken gemaakt van recycled kunststof, deze hebben een generfde en licht glanzende structuur.

OSLO MENSA is een klassieke picknicktafel zonder rugleuning met poten in de typische A-vorm. De tafel heeft een gesloten tafelblad en zitbanken, waardoor er geen voedsel of andere voorwerpen door de spleten valt. Ideaal om toe te passen in parken, speeltuinen, bij scholen, restaurants, op bedrijfsterreinen of elders in de openbare ruimte. Onderhoud is niet nodig omdat het recycling materiaal UV- en waterbestendig is. De OSLO collectie bestaat uit diverse picknicktafels in verschillende varianten.

Locatie

De Klassieke uitstraling van de kunststof picknicktafels maakt ze geschikt voor parken, speeltuinen,scholen en restaurants.

Straat- en parkmeubiliar uit gerecycled kunststof:

  • Rot niet.
  • Graffiti is makkelijk te verwijderen.
  • Onderhoudsvrij.
  • In de massa gekleurd.
  • Sterk in alle weersomstandigheden.
  • Het duurzame alternatief voor hout en beton.

Prijslijst

 
 

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo