Kunststof Zitbanken

Kunststof zitbanken 

Kunststof zitbanken bestaan uit planken gemaakt uit gerecycleerde kunststof overschotten van hoge kwaliteit. De planken zijn egaal van kleur en hebben een licht glanzende en generfde structuur. De Govadeck kunststof zitbanken worden op verschillende plaatsen in elkaar geschroefd. De zitvlakken van de kunststof zitbanken en picknicktafels zijn versterkt met een stalen strip, wat er voor zorgt dat het doorbuigen wordt tegengegaan.

Smit-ecodesign logo

Verankering meubilair

De kunststof zitbanken zijn hufterproof, met behulp van de verankering is het mogelijk de meubelen op verschillende ondergronden te verankeren. Verschillende stadscentra, parken en campings zijn uitgerust met onze kunststof banken. Deze meubelen zijn veelal met een verankeringsset chemisch verankerd. Bij kunststof picknicktafels is het mogelijk om gebruik te maken van verlengde poten waarmee het product verankerd kan worden.

Kleuren

De kunststof zitbanken zijn te verkrijgen in de standaardkleuren zwart, grijs, bruin, groen, beige. Tevens zijn er producten te verkrijgen in BiColor kleuren. BiColor kleuren bestaan uit een combinatie van een standaardkleur en zwart (zwart-grijs, zwart-bruin, zwart-groen en zwart-beige)

Onderhoudsvrij en duurzaam

De kunststof zitbanken zijn onderhoudsvrij, ze hoeven niet elk jaar geschuurd, gebeitst en geverfd te worden. Het schoonmaken is gemakkelijk en vergt weinig werk. Zon en regen hebben geen merkbare invloed op het materiaal. Tevens zullen de producten niet splinteren of verkleuren. Het kunststof materiaal is niet vatbaar voor schimmels en insecten en geeft geen giftige stoffen af aan het milieu. Door deze eigenschappen heeft het milieuvriendelijke product een zeer lange levensduur.

Kunststof zitbank Paris
Kunststof zitbank Palermo
Kunststof zitbanken Londen
Zitbank Bonn