Kunststof Picknicktafels

Kunststof Picknicktafels 

De Govaplast kunststof picknicktafels zijn gemaakt van duurzame materialen in een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces. De picknicktafels zijn, in tegenstelling tot veel houten modellen, niet geïmpregneerd en geven derhalve geen giftige stoffen af aan de omgeving. Niet alleen zijn de producten milieuvriendelijk, ze zijn tevens onderhoudsvrij, wat betekent dat ze niet geschilderd of gebeitst moeten worden. De verschillende modellen bestaan uit planken gemaakt van recycled kunststof, deze hebben een generfde en licht glanzende structuur.

De luxe uitstraling van de kunststof picknicktafels maakt ze geschikt voor elke locatie. De producten zijn geschikt voor de strakke vormgeving van een modern plein, maar passen ook naadloos in de natuurlijke omgeving van bossen, parken en campings.

Smit-ecodesign logo

Verschillende uitvoeringen

De standaard kunststof picknicktafels zijn ongeveer 180 cm breed en ongeveer 80 cm hoog en het zitvlak bevindt zich op 48 cm hoogte. De kunststof picknicktafel xl heeft een extra lang tafelblad van 240 cm. Deze banken zijn uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers. De kunststof picknicktafel junior versies zijn ongeveer 120 cm breed en 55 cm hoog. Het zitvlak van de Junior kunststof picknicktafels zit op 31 cm hoogte. Veel van de kunststof picknicktafels zijn ook verkrijgbaar in een G-uitvoering. Deze uitvoering voorziet in extra lange poten van 40 cm, zoals te zien bij de standaard kunststof picknicktafel, de kunststof picknicktafel XL-G en de kunststof picknicktafel junior-G. Deze verlengde poten zijn bedoeld voor verankering in de grond.

Weersbestendig

Het weer heeft weinig tot geen invloed op de kunststof picknicktafels. De planken van het product zijn in de massa gekleurd. Na jaren zon en regen vervagen de kleuren vrijwel niet. Het product rot niet en zal niet barsten of splinteren.

Verankering

De kunststof picknicktafels zijn te verankeren. De G-uitvoeringen zijn te verankeren door de verlengde poten in te graven en gebruik te maken van een zand-cementmengeling, deze manier wordt vaak gebruikt bij gras en grind. De standaarduitvoeringen, junior uitvoeringen en XL-uitvoeringen zijn te verankeren door middel van een draadstang. Deze verankering gebeurt op vlakke ondergronden, zoals tegels, beton, straatstenen en asfalt.

Kunststof picknickbank Lyon
Kunststof picknicktafel Oslo
Kunststof picknicktafel Roma