Kunststof planken afgeronde hoeken

Kunststof planken afgeronde hoeken 

De kunststof planken afgeronde hoeken hebben een degelijke uitstraling en heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van hout. Het weer heeft geen invloed op de planken en de planken hoeven niet geschilderd te worden. De planken zijn volledig onderhoudsvrij. Ook bij vorst of felle zon.

Smit-ecodesign logo

Milieuvriendelijk productieproces

De productie van Govaplast kunststof planken afgeronde hoeken zijn even milieuvriendelijk als het eindproduct. De kunststof planken afgeronde hoeken bestaan voor 100% uit gerecycleerde kunststof overschotten van hoge kwaliteit. De overschotten worden eerst gemalen, waarna ze gemengd worden. De volgende stap in het productieproces is het verhitten van de grondstoffen onder hoge temperaturen, waarna het in matrijzen wordt geperst. Het materiaal wordt tijdens de productie in de massa ingekleurd, waardoor het eindproduct een homogene kleur heeft.

Bewerkbaar als hout

De kunststof planken afgeronde hoeken laten zich eenvoudig bewerken. Hierin is het materiaal vergelijkbaar met hout. Schroeven, spijkeren, zagen, boren, schaven, frezen, nieten: het is allemaal mogelijk.

Kleuren Govaplast

Planken afgeronde hoeken

Tekens

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo