Kunststof planken rechte hoeken

Kunststof planken rechte hoeken

Kunststof planken rechte hoeken bestaan uit hoogwaardig materiaal dat gerecycled is. Het is mogelijk om 100% van dit product te hergebruiken. Dit product is veruit de beste keuze, wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing. De planken worden onder meer gebruikt in speeltuinen, zwembaden, bossen, parken en paardenstallen.

Smit-ecodesign logo

Kunststof of Hout

De kunststof planken rechte hoeken kunnen dezelfde functies vervullen als hout, maar het heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van hout. Los nog van de milieuvoordelen. De rechthoekige planken zijn onderhoudsvrij en zijn hufterproof. Het materiaal rot niet en kent geen knoestvorming. De rechthoekige planken zijn daarnaast ook geluidsdempend en isolerend, slagvast en flexibel.

Weersbestendig

Zelfs na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen ziet het materiaal er nog als nieuw uit. De recycle kunststof planken splinteren niet, hoeven niet geverfd en zien er ook na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen zo goed als nieuw uit. De garantie op alle rechthoekige planken is standaard twee jaar.

Let op !!!

Kunststof is niet voor alle constructies geschikt. Het is minder stijf als bijvoorbeeld hout. Vooral bij grote overspanningen of wanneer u de hoogte in moet, dient u rekening te houden met de materiaaleigenschappen van de kunststof producten.

Kleuren Govaplast

Planken rechte hoek

Tekens

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo