Kunststof planken tand en groef

Kunststof planken tand en groef 

Gerecyclede kunststof planken tand en groef en massieve kern. Meerdere kleuren en afmetingen voor ontelbare toepassingen zoals b.v. voor wandelpaden,knuppelpaden, poorten en panelen. Worden vaak gebruikt met het govaplast verstevigingsprofiel. Het is mogelijk om 100% van dit product her te gebruiken. Wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing is dit product een uitstekende keuze.

Smit-ecodesign logo

Voordelen ten opzichte van hout

De Govaplast gerecyclede kunststof planken tand en groef hebben een hele reeks eigenschappen en verbeteringen ten opzichte van hout. Zo is het product weerbestendig en onderhoudsvrij. Het materiaal is niet onderhevig aan verandering onder barre weersomstandigheden.

Zelfs na jarenlange blootstelling aan verschillende weertypen ziet het materiaal er nog als nieuw uit. De gerecyclede kunststof planken tand en groef splinteren niet. Houten planken splinteren wel. De kunststof planken tand en groef worden geproduceerd door Govaplast en zijn te zien in en nabij zwembaden, speeltuinen, parken, bossen en paardenstallen.

Gegalvaniseerd verstevigingsprofiel

Met een gegalvaniseerde verstevigings profiel kunt u de gerecyclede kunststof planken tand en groef gebruiken voor wanden. Uw stalwanden blijven dan stevig, en u voorkomt dat ze doorbuigen. Het gegalvaniseerd verstevigingsprofiel is er in twee lengtes: 97 cm en 118 cm lang.

Let op !!!

Kunststof is niet voor alle constructies geschikt,het is minder “stijf” als hout. Bij grote overspanningen of wanneer u in de hoogte moet,dient u rekening te houden met de materiaal eigenschappen.

Kleuren tand en groef planken

Tand en Groef Planken

Tand en Groef Planken

Prijzen zagen

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

Smit-ecodesign logo