Kunststof meubilair

Kunststof meubilair          

COMFORT – DESIGN – PURE – TRAFFIC

De collectie straat meubilair van Govaplast street. Na jaren zon, regen en vorst blijft het kunststof meubilair er nog steeds als nieuw uitzien. Het materiaal is simpel te reinigen. Behandelen, schilderen of beitsen hoeft niet zodat verf en tijd bespaard worden. In vergelijking tot hout is kunststof meubilair bovendien bijzonder veilig, want het materiaal splintert niet en is taai. Omdat het materiaal niet geïmpregneerd is geeft het geen giftige stoffen af aan de omgeving.

Smit-ecodesign logo

Kunststof meubilair

Duurzaam vanuit ecologisch standpunt

Duurzaam vanuit ecologisch standpunt : Govaplast  producten zijn gemaakt uit hoogwaardig gerecycleerd materiaal en zijn voor 100% opnieuw recycleerbaar! Er hoeft  geen enkele boom te worden gekapt en er worden geen schadelijke impregneermiddelen gebruikt. Bovendien hoeft men Govaplast  producten nooit te behandelen.

Duurzaam in functie van degelijkheid

Duurzaam in functie van degelijkheid, onderhoud en levensduur. Zelfs na jaren intensief gebruik zal het product niet verslijten en zal het zijn oorspronkelijke uitzicht behouden. Govaplast producten vergen nauwelijks tot geen onderhoud.

Smit-ecodesign logo