Tand/Groef planken

Tand/Groef Planken

Tand/Groef planken van Govaplast zijn planken om paardenstallen van te bouwen of je bestaande stallen grondig te vernieuwen. De planken zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Ze zijn duurzaam, sterk, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en worden niet door paarden opgegeten. De planken zijn verkrijgbaar  in twee soorten grijs, zwart, bruin, roodbruin, groen en twee soorten beige.

Tijdelijk of Permanent

Wil je een stal bouwen voor je paarden of een permanent onderkomen uit de grond stampen ? In beide gevallen zijn onze flexibele tand/groef planken een perfecte keuze. De planken zijn makkelijk om mee te werken, stevig en onderhoudsvriendelijk. Dat maakt ze geschikt als bouwmateriaal voor veilige en comfortabele stallen voor paarden.

Binnen en Buiten

En dat is nog niet alles. Alle hierboven opgesomde troeven van deze kunststof planken maken ze geschikt voor zowel binnen als buitenboxen voor uw paarden. Weerbestendigheid is één van de grote voordelen van kunststof planken voor paardenstallen. je kunt erop vertrouwen dat de planken ook standhouden en mooi blijven wanneer je ze inzet voor buitenboxen. In dat geval raden we je wel aan om een verstevigingsprofiel tussen de planken te gebruiken. Het gegalvaniseerde profiel voorkomt dat de planken krom trekken.  Zo is de continuïteit gegarandeerd en kun je het volledige stallencomplex van dezelfde look voorzien. Verder zijn de planken ook inzetbaar voor hoefslagkeringen en stapmolens. Kortom, voor het gehele pakket.

 

Stallen voor paardenstallen paardenkunststof planken paardenboxpaardenstal bouwenpaardenbox.

Tand/Groef Planken
Tand/Groef Planken
Tand/Groef Planken
Tand/Groef Planken