Terrasplanken prijs per m2

Terrasplanken prijs per m2

Kunststof terrasplanken prijs per m2 houd in, dat alle materiaal wat nodig is per m2 bij de prijs is inbegrepen. Gerecyclede kunststof terrasplanken zijn gemaakt van een mix van hoogwaardig, hoog kwalitatief kunststof. De terrasplanken die van dit materiaal worden gemaakt zijn slipvrij. Als het regent worden de planken alleen maar stroever, wat zorgt voor een veilige oplossing voor terrassen. De planken kunnen gebruikt worden om en nabij vochtige plaatsen, zoals zwembaden, vijvers en meren. Natuurlijk kunnen deze ook gebruikt worden voor het terras in de tuin onder uw veranda of overkapping.

Smit-ecodesign logo

Onderhoudsarm

De terrasplanken zijn onderhoudsarm en nemen geen vloeistoffen op. Het materiaal is niet vatbaar voor weersomstandigheden, het rot niet, is splintervrij en is bestand tegen schimmels en insecten. Het oppervlak van de terrasplanken is knoestvrij, heeft een homogene kleur en bestaat uit een generfde lichte glanzende structuur.

Tweezijdig gebruik

De Govadeck gerecyclede kunststof terrasplanken zijn op twee verschillende manieren te gebruiken. De ene kant is grof gegroefd terwijl de andere kant effen is. Hierdoor is het mogelijk om met hetzelfde materiaal een totaal andere uitstraling te bereiken.

Govadeck Terras water

Materiaal prijs per M2

Het is niet eenvoudig, maar ook niet onmogelijk om zelf uit te rekenen wat uw terras gaat kosten en welke producten u daarvoor nodig heeft. Aan de hand van het aantal m2 van uw terras of balkon, kunt u een schatting maken wat uw terras ongeveer gaat kosten. Om precies te weten welke materialen u nodig heeft om uw terras te plaatsen, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Smit-Ecodesign en een offerte aan te vragen.

Onderstaande prijzen en materiaal benodigdheden zijn richtlijnen, en is mede afhankelijk van de afmeting van uw terras !!!!!!!!!!!!

Kleuren terrasplanken

Govadeck Materiaal prijs per m2

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten of wilt u een offerte, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.

Gova plast home logo