Nieuws

Nieuw Tand/Groef planken  Impress

Plastic planken met een houtstructuur zijn niets nieuws onder de zon. De massieve kunststof van Govaplast gecombineerd met een natuurlijke uitstraling vinden we echter het vermelden waard.

De planken met houtnerfstructuur (‘Impress’) in paardenstallen zijn stilaan een begrip aan het worden, maar dat deze planken ook uw tuinafsluiting een extra cachet kunnen geven, hebben we tot nu nog niet aan de grote klok gehangen.

De voordelen van recycling kunststof, namelijk: geen onderhoud, een lange levensduur, een blijvend mooie vorm… worden aangevuld met een warme uitstraling.
Laat dit nu de winnende combinatie zijn voor jouw nieuwe tuinscherm. Het is een duurzame oplossing voor zowel stads- als landschapstuinen.

Op de detailfoto zie je de Impress-structuur.

Govaplast Impress planken

De typische bruine Govaplast kleur wordt vervangen door het nieuwe Quartz brown.

In 2015 zijn we gestart met de productie van planken in de nieuwe kleur Quartz Brown als vervanging voor ons huidig basalt Brown. Stalplanken, terrasplanken, meubilair … geleidelijk wordt er omgeschakeld naar de diepere en donkerdere kleur Quartz. Een constante kleur die bovendien voller en warmer aanvoelt. Vraag gerust een staaltje aan.

De kleuren waarin De Govaplast terrasplanken verkrijgbaar zijn:

  • Sand beige
  • Quartz brown
  • Atlas beige
  • Mineral grey
  • Ash grey
  • Ural black

Basalt Brown/Quarts brown

Zitbank Bonn gerestyled.

De bank Bonn kreeg een andere look zonder zijn typische vorm te verliezen. De poten zijn gerestyled met iets strakkere lijnen en ze worden altijd in de kleur zwart geleverd. Voor de kleur van de zitting en de leuning kan u kiezen uit ons kleurenpallet.

Zitbank Bonn

Gova plast home logo
Govaplast logo planken en....
Govaplast street logo