Kunststof terrassen

Rust en Genot

In een tuin moet je kunnen onthaasten en genieten van de rust. Er zit veel tijd en denkwerk in het ontwerpen van je droomtuin. Het plaatsen van een bloemperk, de planten en bomen, de vijver en natuurlijk een fontein of waterval ,….Het hoort er allemaal bij. Maar het belang van een terras met een frisse moderne of nostaligische  uitstraling mag je niet onderschatten. Het terras is tenslotte het verlengde van je interieur. Met een mooi aangelegde tuin en en een oerdegelijk terras kun je ten volle van elke minuut genieten. Een mooi terras komt jammer genoeg niet zomaar tot stand. Het is dan ook de som der delen die het eindresultaat bepaalt.

Mooie terrassen en het milieu

Een eerste belangrijke stap is de tocht naar het perfecte terras in de materiaalkeuze. Heb je al eens een terras in gerecycled kunststof overwogen ??? Govadeck terrasplanken zijn gemaakt van 100 % gerecycled plastic en ze zijn dus ook volledig recyclebaar. Zo zorgen we dus niet allen voor een mooi terras, maar ook voor een beter milieu !!!

Een natuurlijke look

Kunststof terrasplanken combineren de warme en tijdloze look van een houten terras en elimineren de nadelen. Geen onderhoud, geen splinters en geen risico op vlekken.En nog meer Govadeck-terrasplanken zijn verkrijgbaar in zes eigentijdse kleuren. Dat maakt het mogelijk om jou terras naadloos af te stemmen op de rest van je woning en tuin.

En nog meer voordelen…..

Govadeck-terrasplanken garanderen niet allen mooie oogstrelende en hoogwaardige terrassen, ze bieden nog meer voordelen. De anti-skiplanken voorkomen uitglijders en je kunt er perfect met blote voeten op rondlopen. In tegenstelling tot hout kan kunststof niet rotten en is het 100 % weerbestendig. Op het terras, rond het zwembad of aan de waterkant?? Govadeck-terrasplanken voelen zich overal thuis !!!!

 

Kunststof terras planken – Kunststof terrasplanken montage materiaal – Kunststof terrasplanken prijs per m2 – Kunststof terrasplanken tand en groef

Govadeck terras
deck-classic
Kunststof terrasplanken
Kunststof terrasplanken
Smit-Ecodesign