Kunststof schuttingen

Privacy ten top

Govawall kunststof schuttingen zorgen voor een gevoel van privacy. Ze beperken inkijk en geven je de ruimte om volop van je tuin te genieten op welk moment dan ook. Een middag ongestoord zonnen? Of een avondje intiem dineren met je liefste op het terras ??? Dankzij de duurzame tuinschutting lukt dat ongestoord en zonder pottekijkers. Daarnaast zorgt de Govawall tuinschutting ook nog eens voor een goede geluidsbarrière, en dat komt uw rust en privacy ook nog eens ten goede. Nog geen idee welke schutting je moet kiezen ??? Ontdek dan de voordelen van de duurzame en gerecyclede Govawall tuinschuttingen.

Hout of gerecycled kunststof

Een houten schutting is het eerste waar je aan denkt, als je op zoek bent naar een schutting. Maar hout is allang niet het enige materiaal dat zich hiervoor leent. Er is een duurzaam en bovendien een milieuvriendelijk alternatief, dat heel veel voordelen bied. GOVAWALL kunststof schuttingen is de som van:

Massieve palen en planken uit gerecycleerd kunststof in combinatie met gerecycleerd aluminium montage- en afwerkingsprofielen.

Het resultaat ??? Een sterke schutting die bestand is tegen alle weersomstandigheden. En die weerbestendigheid komt bijzonder goed van pas in ons wisselvallig klimaat.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot houten schuttingen, krijgen externe factoren geen vat op Gova-wall schuttingen. Je zult dus geen verkleuring, vlekken og hardnekkige vuilresten moeten bestrijden op u schutting. ook van vervorming onder invloed van hitte of vocht is geen sprake. Een Govawall schutting blijft ten alle tijde mooi zonder dat het veel onderhoudswerk vraagt.

Extra voordeel: de uitzetting van de planken onder invloed van de temperatuurschommeling, word perfect opgevangen door een ingenieus systeem in de constructie.

Kunststof schutting  planken – Kunststof schutting montage accessoires  – Kunststof schutting materiaal per scherm – Kunststof tuinscherm

Kunststof schutting
Kunststof schutting
Kunststof schutting