Kunststof Bloembakken

Kunststof Bloembakken 

Kunststof bloembakken worden gebruikt in parken, maar ook langs wegen als afsluiting, of als aankleding van de omgeving. Campings en andere recreatiegelegenheden gebruiken deze ook vaak als afscherming van paden. De duurzame kunststof bloembakken zijn makkelijk te plaatsen en in vele verschillende modellen beschikbaar.

De materialen waaruit de Govaplast kunststof bloembakken bestaan zijn planken gemaakt uit kunststof afvalproducten. Deze grondstoffen zijn onder hoge temperatuur gemixed en worden in een matrijs tot een profiel geperst. De eindproducten bestaan uit gerecycled materiaal en zijn derhalve ook zelf weer te recyclen. Het is niet nodig om deze te vernietigen, want ze kunnen 100% herbruikt worden.

Smit-ecodesign logo

Eigenschappen bloembakken

De profielen van kunststof zijn rotvrij, scheuren en splinteren niet en ongedierte en schimmels hebben geen enkele kans op dit materiaal. De profielen zijn knoestvrij en hebben een licht glanzende structuur. De planken waaruit de bloembak is opgebouwd zijn massief en in de massa gekleurd.

Verschillende modellen

Kunststof Bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De Govaplast kunststof bloembakken zonder onderbalken en bloembakken met onderbalken zijn bijna allemaal voorzien van afwateringsgaten. Het regenwater blijft zo niet in de bak staan, maar kan makkelijk weglopen. Tevens zijn er verschillende vormen, zoals vierkante bloembakken, ronde bloembakken en meerhoekige bloembakken.

Formaten en kleuren

Alle modellen bloembakken zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen. U dient bij de producten eerst een maat op te geven, waarna u vervolgens een keus kunt maken uit een van de beschikbare kleuren. De meest gangbare kleuren zijn: zwart, grijs, groen, beige en bruin.

Op meubelen, dus ook de kunststof bloembakken geven we standaard 3 jaar garantie.

Kunststof bloembak Napoli
Kunststof bloembak Milano
Boombak Versailles
Kunststof bloembak Palma
Govaplast street logo