Kunststof bloembak Rotterdam

Kunststof bloembak Rotterdam            Govaplast street logo

Kunststof bloembak Rotterdam van Govaplast is gemaakt van gerecycled kunststof materiaal. De verschillende modellen misstaan niet in het straatbeeld, maar kunnen ook gebruikt worden als afscheiding van terrassen of wegen. Kunststof bloembak Rotterdam zijn aan de onderkant voorzien van afwateringsgaten die er voor zorgen dat het water na een regenbui niet blijft staan.

Straat- en parkmeubiliar uit gerecycled kunststof:

  • Rot niet.
  • Graffiti is makkelijk te verwijderen.
  • Onderhoudsvrij.
  • In de massa gekleurd.
  • Sterk in alle weersomstandigheden.
  • Het duurzame alternatief voor hout en beton.

Verschillende modellen bloembakken

Er zijn zeer veel verschillende modellen kunststof bloembakken. De vierkante/rechthoekige bloembakken, de zeshoekige, achthoekige en de ronde bloembakken. De bloembakken zijn ook in zeer uiteenlopende maatvoeringen te verkrijgen. Tevens kan er bij de verschillende modellen gekozen worden voor een modelbloembak met onderbalken, of een model bloembak zonder onderbalken. Deze onderbalken zorgen dat de kunststof bloembak niet met de bodem op de grond staat.

Milieuvriendelijk

Zowel het productieproces, als het eindproduct zelf is erg milieuvriendelijk. Hout wordt vaak geïmpregneerd en loopt het risico bij beschadiging om giftige stoffen te lekken naar de omgeving. Dit is niet het geval bij de kunststof afvalbakken, omdat het gebruikte materiaal rotvrij, scheurvrij en splintervrij is. Door gebruik te maken van gemixte en gerecyclede grondstoffen is het eindproduct zelf ook recyclebaar.Kunststof bloembak Rotterdam

Prijslijst bloembak Rotterdam

Rotterdam

Grondverankering 1

Technische specificaties

Specificatie bloembak Rotterdam

Contact opnemen

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.
Logo govaplast street