Kunststof bloembak Madrid

Kunststof bloembak Madrid                  Govaplast street logo

Kunststof bloembak Madrid is gemaakt van gerecycled kunststof materiaal. De verschillende modellen misstaan niet in het straatbeeld, maar kunnen ook gebruikt worden als afscheiding van terrassen of wegen. Kunststof bloembak Madrid is aan de onderkant voorzien van afwateringsgaten die er voor zorgen dat het water na een regenbui niet blijft staan.

Straat- en parkmeubiliar uit gerecycled kunststof:

  • Rot niet.
  • Graffiti is makkelijk te verwijderen.
  • Onderhoudsvrij.
  • In de massa gekleurd.
  • Sterk in alle weersomstandigheden.
  • Het duurzame alternatief voor hout en beton.

Verschillende modellen bloembakken

Er zijn zeer veel verschillende modellen kunststof bloembakken. De vierkante/rechthoekige bloembakken, de zeshoekige, achthoekige en de ronde bloembakken. De bloembakken zijn ook in zeer uiteenlopende maatvoeringen te verkrijgen. Tevens kan er bij de verschillende modellen gekozen worden voor een model bloembak met onderbalken, of een model bloembak zonder onderbalken. Deze onderbalken zorgen dat de kunststof bloembak niet met de bodem op de grond staat.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Kunststof bloembak Madrid is onderhoudsvrij. Het is niet nodig de kunststof planken te verven of te beitsen. Tevens zullen de planken niet scheuren, rotten of splinteren. Tevens zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind en vorst.

Kunststof bloembak Madrid

Prijslijst bloembak Madrid

Kunststof bloembak Madrid

Technische specificaties

Technische gegevens Bloembak Madrid

Contact opnemen 

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben bereikbaar van 9.00 tot 22.00 uur.
Logo govaplast street