Kunststof Afvalbakken

Kunststof afvalbakken    

Kunststof afvalbakken van Govaplast zijn gemaakt van gerecyclede kunststof planken of balkjes. Deze luxe kunststof afvalbakken zijn geschikt voor elke buitenlocatie. Deze worden in parken geplaatst, maar ook op schoolpleinen en campings. Er zijn mogelijkheden voor afvalbakken met een slot, zodat het afval met een speciale sleutel verwijderd moet worden.

De kunststof planken en balkjes zijn een mix van HDPE en LDPE kunststof dat onder hoge temperatuur wordt samengesmolten. Het materiaal is in de massa gekleurd en is generfd en licht glanzend. Het oppervlak van het materiaal is vrijwel glad en egaal van kleur.

Verschillende mogelijkheden

Er kan een keuze gemaakt worden uit modellen met een deksel en een inworp opening aan de bovenkant, of een model met een deur met een inworp opening aan de zijkant. Bij elk model is de mogelijkheid aanwezig om te kiezen voor een harde elastiek waaraan een plastic zak bevestigd kan worden om het afval op te vangen. Of er kan gekozen worden voor een gegalvaniseerde binnenbak van 70 liter.

 
Smit-ecodesign logo

Contact opnemen 

Mocht er na het bekijken van onze website interesse ontstaan voor één van onze producten, gelieve contact op te nemen via onze contact pagina.Vermeld om welk product het gaat, en ik neem zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen, ik ben bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.
Logo govaplast street